Fördelar med Sorty

Fördelar med att välja Sorty

Att prata om eller att hantera tvätt och återvinning är ingenting man är exalterad över att göra. Vi på Sorty vill underlätta för att spara så mycket tid som möjligt för varje enskild person när det kommer till denna vardagssyssla. Här kommer fem skäl till att ett val av Sorty är självklart.

Spara tid

– För många familjer och personer där ute är tiden ovärderlig. Därför vill man spendera så lite tid som möjligt i tvättstugan. Genom att redan ha tvätten sorterad i de fyra olika facken tvättkorgen erbjuder sparar du mycket tid, det är bara ta en färdigsorterad påse och sätta på tvättmaskinen.

Miljövänligt

– Samhället idag går mer åt hållbarhets- och miljötänk. Genom använda varje fylld påse optimerar du varje maskin du tvättar och du fyller tvättmaskinen fullt ut. Detta gynnar både dig och miljön.

Bättre privatekonomi

– Eftersom varje tvättpåse är anpassad för den tvättmaskin som är vanligast i hushållen (sex kilo) så vet du att när påsen är full är det dags att tvätta. Detta gör att hushållet sparar såväl elförbrukning som tvätt- och sköljmedel.

Anpassad för återvinning

– Smart tvättkorg? Absolut, det är ett otroligt bra val för tvätt. Men det kommer mer! Sorty kan även användas till återvinning. Med en den nya lagen som från årsskiftet börjat gälla ska kommunerna ha fler lättillgängliga återvinningsstationer – och här är Sortys korg perfekt. Du kan sortera metall, kartong, plast eller papp i påsarna. Ta sedan med den smarta korgen (med hjul) ut på gården och ta enkelt bort varje enskild påse, släng det sedan i rätt station. Du kan även sortera mindre prylar som exempelvis glödlampor i sidofacken – busenkelt!

Lång hållbarhet

– Tvättkorgen är tillverkad i ett material som är väldigt slitstakt samt tål fukt och smuts och stöter bort eventuellt vatten. Detta gör att det är väl spenderade pengar som erbjuder en smart tvätt- och återvinningskorg som därtill håller länge. Om man vill kan man dessutom lossa påsarna och tvätta i maskinen vid behov.

Teamet på Sorty hoppas enkelheten och nyttan med tvättkorgen framgår i texten. Den är framtagen för att underlätta, gynna miljön och kunna hjälpa dig i vardagen, för att på så sätt få tid till roligare saker än tvätt.