Tvättkorg IKEA versus Sorty

tvättkorg

Sorty versus IKEA tvättkorg? När man ska köpa tvättkorg så är det framför allt förvaring man vill ha. Givetvis kollar man också på priset. Hur står sig då Sorty versus IKEA? Vi har jämfört och här är vår rapport.

Jämförelse tvättkorg IKEA versus Sorty

  1. IKEA har en som liknar Sorty och den har ett förvaringsfack. Sorty har fyra.
  2. IKEA tvättkorg kostar 299 SEK och Sorty kostar 399 SEK. Om man delar kostnaden med antal fack så blir kostnaden per fack för IKEA 299 SEK men för Sorty 99,75 SEK (399/4)
  3. Sorty har också ytterfack på varje tygpåse där man lägga specialtvätt.

För att beställa Sorty besöker du webshopen!

Sorty 1.0 har mottagits väl och sprids nu i rask takt över Sverige. Fler och fler människor upptäcker fördelen med att slippa sortera tvätt mer än en gång. Du kan följa arbetet med Sorty på Facebook-sidan “Vi som vägrar sortera tvätt mer än en gång”!

Lite mer information om Sorty

Mannen bakom Sorty heter Niklas Hellberg och är nöjd med hur utvecklingen av Sorty ser ut.

– Det känns riktigt roligt att se min idé om en smart sortering ta form och även också utvecklas vidare och jag ser fram mot att vidareutveckla Sortyn inom fler områden rörande sortering. Varför inte källsortering?

Niklas har tillsammans med bland annat ALMI (som finansiär) och partners i Sverige som Bengtssons Mekaniska tagit fram prototyper som sedan har utgjort mallen för produktion som sker i Kina. En agent i Kina hjälper till med kontakter och förhandlingar med tillverkaren. Det tar ca fyra månader från det att en tillverkning beställs till att den kommer fram till Sverige. I Sverige lagras Sorty hos DreamLogistics i Habo. Sorty beställs ju via webshopen och sedan tar det ca 2-4 dagar innan det kommer hem till dig. Vi i Sorty-teamet ser fram emot att välkomna dig i Sorty familjen!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *