Sorty är en genialisk lösning

Mikael Jerkinger om Sorty tvättkorgDen smarta tvätt- och återvinningskorgen Sorty 2.0 har kommit till Sverige och sprids nu över landet – med god hjälp från föreningslotteriet Hemmavinsten.

– Det är en jättebra produkt som alla vinnare har stor nytta av, säger Mikael Jerkinger som driver Hemmavinsten i Jönköping.

Den för hushållsarbetet revolutionerande tvättkorgen Sorty har underlättat vardagen för många svenskar sedan den lanserades under 2018. Förra året släpptes en ny och förbättrad version med smart återvinningsfunktion och den intar allt fler svenska hem.

Utvecklat samarbete

För att snabbare kunna sprida korgen och konceptet har grundaren Niklas Hellberg tagit hjälp av olika samarbetspartners. En av dem är föreningslotteriet Hemmavinsten som varje månad tävlar ut en Sorty bland deltagarna i lotteriet.

– Niklas driver ju även sportresebyrån Nickes.Com som vi har haft ett bra samarbete med i många år. Sorty är en utveckling av det samarbetet och det känns jättebra att bredda vårt vinstutbud med den produkten, säger Mikael Jerkinger.

Föreningsägt lotteri

Hemmavinsten är ett föreningsstyrt lotteri som ägs av lokala idrottsföreningar. Mikael, som varit verksam i spelbranschen sedan han gick ut skolan, har sedan 2010 haft ansvaret för Hemmavinsten i Jönköping och han har fått erfara hur villkoren för föreningslivet förändrats genom åren.

– Idag är det svårt att hitta ideella föreningskrafter och det påverkar också försäljningen av produkter som föreningarna säljer av tradition. Tanken när vi drog i gång var att genom riktigt bra provision underlätta för föreningarna som med ett långsiktigt tänk blir vinnare.

”Genialisk lösning”

Från början byggde Hemmavinsten på att en storvinst lottades ut varje månad. På önskemål från föreningar modifierades konceptet efter hand så att det även drogs lite fler mindre vinster. Det var där Nickes.Com och sedermera Sorty kom in i bilden.
– Sorty är en bra vinst för alla har nytta av den. Jag tycker att den är jättebra och de fyra facken är en genialisk lösning. I stället för att slänga ner allt i en och samma korg sorterar man tvätten direkt vilket underlättar tvättarbetet väsentligt, säger Mikael Jerkinger.

Vill du också samarbeta med Sorty? Kontakta företaget via mejl till sales@sorty.se eller ring direkt till vd Niklas Hellberg på 070-370 55 55.

 

 

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar