Nytt år – nya rutiner för tvätt

År 2024 är här och det ett perfekt läge att skaffa sig nya rutiner för tvätt och återvinning. Vad passar då bättre än att starta året med att rekommendera sina närmsta vänner om en tvättkorg som sparar tid och är bra för miljön men som även skapar en rutin för enklare och smartare hantering.

LÄS MER OM TVÄTTKORGEN HÄR

När det nya året ringer in och man ska börja sitt nya liv är det lätt man är lite för ambitiös i sina mål. Som att man direkt ska klara av att träna fem gånger i veckan, vilket i sig är en positiv inställning att ha, men det kan vara svårt att lyckas ta ett så stort steg direkt från start.

Men en väldigt enkel sak att göra är att förnya sin tvättstuga med en tvättkorg som rullar på hjul och hjälper dig att sortera tvätten på ett smidigt och enkelt. Tvättkorgen är utformad med fyra olika fack för sortering. På så sätt får man en optimal användning och sparar enormt mycket tid för betydligt roligare saker än att sortera tvätt som att t.ex. att njuta av en extra kopp kaffe eller att bara unna sig att ta det lugnt en stund.

I dagens samhälle blir det allt viktigare att tänka på miljön och bidra på alla sätt man kan. Tvättkorgen är anpassad med fyra olika fack som var och en är enkla att ta bort från lättmetallställningen och som vid fyllda tvättpåsar innebär en full maskin med tvätt. Därmed optimerar du varje tvätt i maskinen till max och på så vis blir det en mindre miljöpåverkan. Dessutom finns möjligheten att använda de Svanenmärkta tvättmedel som finns på marknaden.

Sortera återvinning. Värt att tänka på är att man utöver sortering för tvätt kan använda Sorty till återvinning. En påse för metall, en för plast, en för papper och en för kartong. Det finns det även mindre fack tillgängliga för små prylar. Påsarna är smidiga att ta bort från ställningen och vill man tvätta dem fungerar det utmärkt. Det är alltså den perfekta produkten för att sortera både återvinning och tvätt.

5 skäl till varför Sorty är ett bra val.

  • Spara tid
  • Tvätta miljövänligt
  • Bättre ekonomi
  • Fler funktioner
  • Lång hållbarhet