Sorty sponsrar Guldfemman

Sorty ny sponsor av Guldfemman

Den smarta tvättkorgen passar perfekt i ett omklädningsrum. Sorty är stolta och glada över att sponsra Guldfemman vilket innebär att alla nya föreningar som väljer att ansluta till managerspelet nu får en tvättkorg.

–Vi tycker att svenskt föreningsliv ska uppmuntras. Vi är själva föreningsmänniskor och förstår vikten av ett väl fungerade föreningsliv, säger Niklas Hellberg som är VD på Sorty AB.

Man kan kort beskrivet säga att Guldfemman är ett managerspel där man väljer ut sin ”drömelva” som består av fem spelare och ju bättre dem presterar i verkliga livet desto mer poäng får du som manager. Det finns även mängder av statistik att ta del av för personen som älskar att analysera. Det är ett roligt och bra sätt att engagera och skapa en extra nerv samt spänning i lokala klubbars matcher oavsett vilken sport det gäller.

Men Guldfemman är inte bara ett roligt managerspel utan det hjälper föreningar runt om i Sverige att generera pengar till klubbkassan. Detta görs genom att klubbarna erhåller hela 50 procent av intäkterna, vilket kan bli ett rejält tillskott för klubben om man lyckas bra. Det skapar som sagt ett stort intresse och engagemang, framför allt en extra spänning och glädje i matcherna och bland spelare samt supportrar.

LÄS MER OCH ANSLUT TILL GULDFEMMAN HÄR

När Sorty nu går in som sponsor i Guldfemman innebär det att om man väljer att bli medlem i spelet får föreningen en tvättkorg. Tvättkorgen som rullar på hjul är smart utformad med fyra olika fack där du kan sortera tvätten för optimerad användning. Vid fyllda tvättpåsar får man en fylld tvättmaskin som sparar både pengar och är bra för miljön och framför allt sparar du tid då slipper all sortering. Det finns flera faktorer som gör att Sorty väljer att sponsra Guldfemman.

–Vår sorteringskorg kan användas för tvätt men även för en annan variant av återvinning, den skulle förstås passa utmärkt på en idrottsplats och i ett omklädningsrum för att sortera matchkläderna, säger Niklas Hellberg. Sorty är ser mycket positivt på att bli sponsor för Guldfemman, extra mycket med tanke på hur mycket pengar det kan bidra med till föreningslivet som helhet. Men även eftersom det är ett väldigt roligt spel som får vänner och spelare att tävla om vem som blir den bästa coachen. Sorty och Guldfemman går hand i hand tillsammans mot våren.