Smart tvättkorg – Sorty – i julklapp

Ge bort mer tid i julklapp – Sorty – smart tvättkorg sparar tid

Vem vill inte få mer tid över för familjen? Särskilt i juletid. Tyvärr stannar ju inte tvättmaskinen trots ledigheten så en smart tvättkorg vill väl alla ha?

Sorty julklapp smart tvättkorg

Nu kan du bli släktens bästa jultomte och både ge extra tid till en person du gillar och även tänka på miljön!

Köp en Sorty – smart tvättkorg – till din vän/släkting!

Sorty är fortfarande inte känd av allmänheten så din vän kommer bli en exklusiv medlem av den lilla men ändå växande Sorty-familjen. Du kan alltid följa Sorty via vår Facebook-grupp!

Sorty sorterar inte tvätten själv….utan det måste man lära sin familj att göra. Hur man sorterar den är ju upp till varje familj men då den innehåller totalt fyra stora påsar med ytterfack för specialtvätt så är onekligen möjligheterna goda att styra upp familjens sortering på ett smart sätt.

När tvättpåsarna är fyllda till bredden så är det en full maskin vilket då också skapar en miljömässig vinst dvs du tvättar optimalt. Istället för att tvätta små maskiner så tvättar du fulla maskiner. Sedan vet jag ju av egen erfarenhet att ibland måste man köra ”speed-wash” för att vissa plagg (ex träningskläder) både luktar och ska användas nästa dag. 

Fulla tvättpåsar ger ju också en ekonomisk effekt dvs du sparar pengar då du maximerar användandet av tvätt- och sköljmedel. Det finns ju också smarta tvättmaskiner som doserar mängden tvätt- och sköljmedel efter tvättmängden men om du inte har det så hjälper Sorty dig att spara pengar också!

Sorty kommer fortsätta utvecklas och jag kan nu utlova en skön vidareutveckling av Sorty som kommer presenteras 2019. Den kanske inte kommer kunna sortera tvätten själv utan det handlar mer om hur man använda Sorty även för återvinning. En liten ”cliffhanger” där….men du följ vår Facebook-grupp så kommer du vara först och få reda på nyheten!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar