IKEA tvättkorg? Vilken tvättkorg ska man köpa?

Vilken IKEA tvättkorg ska man välja?

IKEA tvättkorg är på andra plats men Sorty borde in på denna listan och givetvis ligga först. Vi har granskat vilka sökningar som görs på tvättkorgar och just nu är inte Sorty med på denna listan vilket förstås är konstigt med tanke på alla fördelar Sorty har.  Priset, funktionen och designen kan man inte hitta någon tvättkorg som matcher. Snart kommer vår smarta tvättkorg Sorty erövra världen!

Beställ din Sorty här!

tvättkorg

1 tvättkorg
2 ikea tvättkorg
3 tvättkorg ikea
4 tvättkorg rusta
5 tvättkorg med lock
6 tvättkorg åhlens
7 jysk tvättkorg
8 tvättkorg på hjul
9 tvättkorg jysk
10 tvättkorg mio
11 rusta tvättkorg
12 tvättkorg plast
13 tvättkorg clas ohlson
14 tvättkorg trä
15 snygg tvättkorg
16 åhlens tvättkorg
17 tvättkorg granit
18 tvättkorg rotting

Sammanfattningsvis kan man väl säga att vi har olika smaker och plånböcker rörande val av tvättkorg. Sorty är en snygg tvättkorg på hjul. Niklas Hellberg som startade Nickes.Com är mannen bakom Sorty. Niklas hälsar:

Vi har haft Sorty i över två år nu och familjen ser den som en självklar del i vårt badrum numera. Det enda som kan behövas är en kurs i hur man sorterar viss tvätt. Det måste vi som lägger i tvätten göra…det kan inte Sorty göra åt oss

Ja, att Sorty sparar tid när man ska tvätta är logiskt men tidsbesparingen fallerar ju om de som använder den inte stoppar ner smutstvätten i rätt påse. Ett tips för att undvika det är ju att sätta klisterlappar på själva ställningen som förklarar med text vad som ska vara i respektive påse. Alternativt kan man jobba både med färg och text. Det är upp till varje Sorty-användare att bestämma. Vi som jobbar med Sorty kommer se över detta och troligtvis erbjuda klisterlappar senare. 

Välkommen du också in Sorty-familjen!

Beställ din Sorty här!

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar