Zillah om Sorty

TV4 Talang-vinnaren älskar Sorty: ”Alla borde ha en i sitt hem!”

Smarta lösningar är Cecilia Ustavs melodi – oavsett om det handlar om jobbet som buktalare eller vardagssysslor i hemmet. Att hon således gillar Sorty är lika självklart som att fiskar kan simma och att jorden är rund …

– Jag tycker att alla borde ha en Sorty i sitt hem! säger Cecilia som för många barn är känd för rollen som Zillah i familjeshowen Zillah & Totte.

Sorty 2.0 är levererad och en av dem som verkligen längtat efter den nya versionen av världens smartaste korg, är buktalaren Cecilia Ustav. Cecilia, som vann den första säsongen av tv-showen Talang på TV4 och som sedan dess turnerar land och rike runt med sina förställningar om Zillah och hennes apkompis Totte, tog själv kontakt med Sortys vd Niklas Hellberg för att tala om hur mycket hon gillade tvättkorgen.


Smarta lösningar

– Jag skrev till Niklas på hösten 2022 och berättade hur mycket jag gillar Sorty och att jag ville beställa en ny. Vi skulle nämligen flytta och köparna av vår lägenhet älskade tvättkorgen lika mycket som jag och ville behålla den. Eftersom vi hade byggt in den i badrummet och köparna gillade den lösningen, lät vi den vara kvar, säger Cecilia som alltid försöker hitta smarta lösningar för att underlätta arbetet i hemmet.

Hittade Sorty

Det var som ett led i den ambitionen hon hittade Sorty.

– Jag var på jakt efter tvättkorgar där man kunde sortera tvätten direkt när den var smutsig. Men det tog tid att hitta någon för på de vanliga inköpsställena har de för det mesta bara ett eller på sin höjd två fack. Dessutom var dessa tvättkorgar väldigt stora och skulle ta upp hela badrummet. När jag till sist hittade Sorty kände jag direkt att jag hittat rätt.


Passar perfekt

Med sina fyra fack – ett för 30°-tvätt, ett för 40°-tvätt, ett för 60°-tvätt och ett för vittvätt – passar Sorty perfekt för Cecilia som även använder de små smarta facken för specialplagg.

– Sorty är fantastisk! Den har underlättat tvättandet så mycket för mig och min familj. Genom att sortera tvätten direkt när kläderna blivit smutsiga är det inte alls jobbigt att tvätta längre. Man kan göra det om man bara har en minut över och ser att en av tvättkorgarna blivit full.

Briljant funktion

Just att tvättkorgen rymmer lika mycket som tvättmaskinen, anser Cecilia är en briljant funktion. Sorty talar helt enkelt om för henne när det är dags att tvätta!

– När vi sedan skulle flytta, från en modern lägenhet till ett 20-talshus, fick jag som sagt inte med mig tvättkorgen. Jag började då fundera på vad som skulle passa i vårt nya hus. Kanske något i gammal stil? Men jag behövde inte fundera särskilt länge förrän jag kände att jag inte kommer att kunna hitta något bättre än Sorty – så det var klart att jag skulle beställa en till!


Inbyggd i badrummet

Cecilia och hennes familj har nu en inbyggd Sorty även i sitt nya badrum, med en bänkskiva över som även rymmer ett handfat.

– En superbra lösning tycker jag! Jag tycker att alla borde ha en Sorty i sitt hem! Det går liksom inte att gå tillbaka till en vanlig tvättkorg när man har haft en Sorty. Jag känner mig frestad att skaffa en till för att använda till återvinning, men där har vi ett helt annat system där vi sorterar i ett smalt skoskåp på väggen.

Var lika smart som Cecilia och köp din Sorty i vår webshop på Sorty.se eller maila vår kundtjänst på sales@sorty.se.

Med vänliga hälsningar

Teamet på Sorty

0 Kommentarer

Lämna en kommentar

Want to join the discussion?
Dela med dig av dina synpunkter!

Lämna ett svar